Pssst… veelaualaager kutsub osalema!

Veelaualaager

Oleme niimoodi sättinud, et selle suve vältel toimub WPargis tervelt neli (millest üks on juba toimunud!) ainulaadset veelaualaagrit, mis sobivad nii neile, kes pole seni kunagi veelauale astunud, kui ka neile, kes soovivad lõbusalt aega veetes oma veelaual liuglemise oskuseid lihvida.

Et kindlustada kõikidele muhe olemine, on kohtade arv laagrites piiratud. Registreerimine on juba alanud! Vali välja endale sobiv veelaualaager, pane nimi kirja ja liugleme juba varsti koos Kamari järvel!

09.-10.07 veelaualaager “Camp Simon Says”

Juuli teisel nädalavahetusel toimuvas laagris käib nii, et treener Simon Pettai ütleb kuidas see veelauatamise trikiasi käib, ja Kadri Mets aitab teda vägede juhatamisel. VLND burger kustutab nälja ja õhtul toimub välibaaris joig ehk moodsas keeles disko DJ ParFiz puldist. Kõigile keskuse külalistele teeme Slingshot’i veelaudade demo. Kõike muud lõbusat saab ka – krusiisime ruladega, SUPitame ja mängime UNO Flip’i. Campvibez big time!

Laagri osalustasu on:

  • 199 € glämpingukülas ööbimisega;
  • 169 € ööbimisega oma telgis;
  • 139 € hooajapileti omanikule glämpingutelgis;
  • 109 € hooajapileti omanikule oma telgis.

Osalustasu sisaldab laagritegevusi ja juhendamist väga heade veelaudurite ning tublide treenerite käe all, hommikusööki, kahte lõunat ja õhtusööki, WPargi pileteid, sauna, mullivanni ja ööbimist glämpingutelgis või oma telgiga ja muud head-paremat. Pane end kirja SIIN.

Registreeri veelaualaagrisse_Simon Says

04.-05.08 veelaualaager Sisters’ camp 2022

Augusti esimene nädal on taas girl power’it täis! Siis toimub WPargis juba selle suve teine ainult tüdrukutele-preilidele-neiudele-piigadele-daamidele mõeldud veelaualaager Sisters’ Camp! Laagri kahe päeva vältel juhatavad vägesid ühed Eesti parimad veelauatajad Minni Õunmaa ja Mari-Liis Siimon. Laager sobib nii veelauasõitu alles avastavatele uutele huvilistele kui sellega juba tuttavatele entusiastidele.

Nende paari päeva vältel naudime üheskoos veelauasõitu, õpime uusi trikke, teeme hommikul joogat ja külastame funparki. Seda kõike üksteist julgustavas, vaid tüdrukute seltskonnas!

Laagri maksumus on 160 € oma varustusega või 200 € rendivarustusega, mille saab WPargist. Hind sisaldab veel ka ööbimist Põltsamaal, toitlustust (mõlemal päeval 2x), trenne ja mõistagi WPargi piletit, sh piiramatut kaablipargi kasutust. Lustime nii palju kui süda ihkab! Või kuni lihased vastu peavad…

Osalejate arv on piiratud, nii et registreeri kohe, saad seda teha SIIN.

Registreeri veelaualaagrisse Sisters Camp

17.-19.08 veelaualaager “Camp Everything”

Sel augustinädalal muutub WPark omamoodi Eikunagimaaks, kus koos on suured ja väikesed ning mitte keegi ei pea päriselt suureks saama! Toome järve äärde surfilauad, kruiisime siledal asfaltil ruladega, võib-olla saame põlved marraskile nagu nad lapsepõlves olid, toksime palli võrgu- ja jalkaplatsil, turnime slackline’il ja madalseiklusrajal, kõigume balanceboard’il, käime saunas, liguneme tünnisaunas, lustime kummilinnas ja lisaks ka muud pudi-padi. Mänguasjade kontsentratsioon elanikkonna kohta siin kõrgem kui kuskil mujal kodumaa pinnal! Ikka ei tea, kas tasub tulla või mitte? Vaata, palun, korra seda videot uuesti 😉

Laagrisse on oodatud on kõik rõõmsameelsed osaleda soovijad, kel vanust üle 8 eluaasta. Pereliiga arvestuses saavad koos täiskasvanud osavõtjaga tulla laagrit nautima ka pisemad (kõige noorem laagerdaja on olnud kõigest pooleaastane!).Vanuse ülempiir puudub – ka vaatamata oma 25+ aastasele elukogemusele saab ka Sinul laagris tore olema. Pane end kirja SIIN.

Laagri osalustasu on 225 € ja see sisaldab toitlustust, veelauasessioone WPargi suurel ringkaablil iga päev koos juhendamise ja vajadusel varustusega (varustuse saadavus elava järjekorra alusel), rulasid, veeruladsid, Indo-balanceboard’i, Disc’e, surfilaudu, SUP-laudu, slackline’i, golfi, pallimänge, kummilinna külastusi, võimlemist, võistlusi, mänge, auhindu jpm ning treenerite juhendamist kõiges toimuvas. Kogu laagri tegevus toimub ülesannetelehe lahendamise põhimõttel – jooksete ja hüppate ringi nagu Supermario mängus ainult, et vabas õhus ja täis multiplayer formaadis!

Pereliiga paketile kehtib täishinnast soodustus -20%.
*Alla 8-aastase lapse, kes tuleb koos vanema/hooldajaga, osalustasu on 80 €.

Registreeri veelaualaagrisse_Camp Everything

Toitlustus:

  • kolmapäeval lõuna– ja õhtusöök,
  • neljapäeval hommiku-, lõuna– ja õhtusöök,
  • reedel hommiku- ja lõunasöök.

Ööbida saab telkides WPargi muhedal telkimisalal! Kiiremad saavad broneerida endale kohad meie glämpinguküla neljastes telkides. Telgid on varustatud voolu ja soojuskiirguritega. Neid saab broneerida SIIN. Ööbime väljas ja kui ilmad peaks olema selleks ebasoodsad, siis on saame pugeda peitu katusega varjualuse alla. Kõik laagris osalejad saavad kasutada WPargi pesuruume ja saunasid.

Kaasa tuleb võtta:

  • Telk (võite mitme peale komplekteerida),
  • magamiskott,
  • ujukad,
  • rätik,
  • hambapasta (pasteerimiseks ja klahvipesuks),
  • pikad riided,
  • sääsetõrjevahend,
  • päiksekreem,
  • turvavarustus (kiiver on kohustuslik! Veespordi omad on WPargis olemas, rulatamiseks leiame mõned ehk samuti),
  • sportlikud jalanõud,
  • jooksutossud.

Kellel on oma veelaud, rula, tõuks, kiiver või muud varustust, võib need vabalt kaasa võtta! Eriti palju tuleb kaasa võtta häid mõtteid ja rõõmsat meelt!

Koguneme 17. augustil kl 9.30-9.59 Põltsamaa WPargis! Tallinnast ja Tartust saab siia tulla, sõiteks bussiga Puhu-Risti peatusesse ning sealt edasi taksoga WParki (u 5 eur). Transport laagripaika ja tagasi koju ei sisaldu laagri hinnas!

Camp Everything on lapsepõlveunistuste väljaelamise koht, kus teha võib kõike! Registreerimine on avatud SIIN. Laagris juhatavad vägesid ja teevad veelauakoolitusi Suusa- ja lumelauakooli treenerid, ühed Eesti eesrindlikumad veelaudurid Oliver Treufeldti, Joel Pärle, Mariliis Siimoni, Minni Õunmaa ja Simon Pettai.

Olgugi et oleme teinud kõik endast oleneva oma ettevõtmises maksimaalse turvalisuse tagamiseks (päästevestid, kiivrid, pidev järelvalve jne), ei suuda me siiski võidelda ettenägematute asjaoludega. Seega on laagris osalemine omal vastutusel! Alla 18-aastastel laagrilistel palume võtta kaasa lapsevanema/hooldaja allkirjaga omavastutuslepingu.